Wezzie & De Buurtkrant 2012-2013

Beste mensen,
 

Eigenlijk begon het allemaal voor mij, toen ik in november 2012 werd gevraagd om voortaan maandelijks verslag van mijn avonturen te doen in de Buurtkrant Oude Westen. Aangezien er altijd een groot schrijver in mij heeft gehuisd, greep ik deze kans natuurlijk met al mijn poten aan, per slot van rekening is mijn dagelijks leven meer dan interessant genoeg om een blog aan te wijden.

Dus waarom geen maandelijks verslag in deze o zo leuke en leesbare Buurtkrant, een maandblad van naam en faam, in ieder geval in Het Oude Westen en dat op de kop af al zo'n slordige 40-en-nog-wat jaartjes lang.

Er verschenen in de periode november 2012 tot en met mei 2013 zes afleveringen. Bekijk ze hieronder allemaal, klik op de afbeelding om te vergroten (er komen snel downloadbare PDF's van alle zes de 'AchterkRanten').


Afl. 6: ''The Wez heeft swag'' (mei 2013)
Over 50 rotsblokken, die niet The Rolling Stones bleken te zijn, en fraudegevoelige zaken en vooral swag, heel veel swag. Waarin Wezzie een kunstinstallatie bezoekt van Karin Trenkel, pop up store Frauduleus ontdekt en waar hij een make-over krijgt door vriendin ChiCat een make-over.
(door een foutje werd de bijbehorende illustratie helaas niet bij het artikel geplaatst) 

Afl. 5 ''Het was een Nacht... '' (april 2013) 
Van een Rondje Oude Westen via Tranendalen en Tranentrekkers naar het Rondje van de Zaak, plus een ontmoeting met De Koning van de Kade. Verslag van de Museumnacht in het Rotterdamse Oude Westen, en we leren Wezzie's oude oudoom Wes kennen. En dat is er eentje met een Leeuwenhart. Afl 4: ''Roeping van een KunstKater'' (maart 2013)
Via een Muze en een Meesterwerk in Wording en Vijftig Tinten Verf naar Maria en Mary.
Waarin een bezoek aan een modeltekensessie bij Galerie Hier en Nu ernstig uit de hand loopt, en Wezzie een meesterwerk tracht te slijten bij Sint Maria's Gallery. 
Afl 3: ''Het Leven als BK'er (Bekende Kater)'' (februari 2013)
Over de Zin van het Zijn, op zoek naar een Onsje Balans en de vondst van een Hapje Yoga Flow
Een overspannen Wezzie op zoek naar innerlijke balans raakt in Zen tijdens een yogales van Dineke Faas en vindt DE hoed die hem past bij pop up store Global Hats. Met kunstzinnige gevolgen! Afl 2: ''Vreemde Vogels en Rendier Receptuur'' (december 2012)
Van Vogelhuisjes en Bebaarde Zwervers, naar Spotlights en Paardenvijgen''
Wezzie ziet vogelhuisjes en vindt boekenwurmen tijdens het Leeszaal Festival en ontmoet een Bebaarde Zwerver uit het Noorden.Afl 1: Zonder titel (november 2012)
De eerste aflevering EVER!
Wezzie gaat op zijn eerste bezoek bij kunstenares Erne Thuys en een smakelijke maaltijd bij het tijdelijke Asian BBQ Restaurant op Locatie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten